Kalkoenfajitas met paprika en ananassalsa
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Plukbrood met kaas en salami en een vlierbloesemdrankje
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: olijfolie, knoflook, verse bieslook, platte peterselie, lichtbruin brood
Tortilla’s met makreel en koriander-limoensaus
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Filet pur 'Brazil' met farofa en avocadosalade
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: filet pur (of ossenhaas, 180g/pp), olijfolie, tomatenconcentraat (bv. Elvea), zeezout, zwarte peperbollen
Ierse stoofpot van lam, aardappelen en wortel
Ingrediënten: bloem, lamsschouder, fijngesneden tijm, ui (in plakjes gesneden), wortels (in plakjes gesneden)
Mexicaanse burrito bowl met entrecote, bonen, maïs en guacamole
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: Argentijnse entrecote (of een ander stukje vlees), gedroogde ancho chili (of andere chilipepers), zwarte peperbollen, fijngesneden oregano, fijngesneden sjalot
Zarzuela: Spaanse vissoep met schaaldieren en vis
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Gegrilde steak Tex-Mex met paprika, tuinbonen en lente-ui
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: tuinbonen, zilvervliesrijst, groentenbouillon, steak, texmexkruiden