Tabouleh van bloemkool met kikkererwten en granaatappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Falafelburgers met tzatziki
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: 1/2 komkommer, 250 g Griekse yoghurt, 1 teentje knoflook, peper , zout
Hummus van rode biet van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: een handvol kikkererwten , gekookte rode bietjes, 2 el tahini , 2 el Griekse yoghurt , 2 el limoensap
Tomatensalade 'Tel Aviv style' met burrata
Platbrood met za’atar en gevulde butternut met feta en granaatappel
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Libanese tabouleh met plattekaas en zoete amandelkoekjes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Vegetarische tapas en alcoholvrije sangria
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Aardappelsla en rode bieten met cottagecheese
Jamie Oliver - Jamie's 30 minute Meals
Ingrediënten: rode aardappelen met schil, citroen, verse tijm, bosje verse dille, gekookte rode biet
Kaneelbolletjes uit Zweden
Ingrediënten: kardamon, verse gist, kristalsuiker, verse zachte boter, volle melk
Vegetarische paella
Ingrediënten: Quorn worsten, olijfolie, ui, fijgesneden, knoflook, geplet, rode paprika, in stukjes gesneden