Zeeuwse kokkels met Thaise salade en crunch van pinda
Rolletjes parmaham met enokitake
Ingrediënten: parmaham, enokitakepaddenstoelen, olijfolie, peper
Thaise salade met curry en langoustines uit la Mamma
Ingrediënten: appel, ajuin, citroengras, gele currypasta, kippenfond
Tortellinis van wilde boschampignons en gerookte eend
Ingrediënten: gerookte eendenborst, verse kruiden en spruiten, deegvellen voor raviolo, gevogeltebouillon, gedroogd eekhoorntjesbrood
Risotto met girolles, cantharellen en merg
Tomaat en mozzarella
Ingrediënten: tomatensap, buffelmozzarella, serranoham, trostomaten, basilicum
Pansonti con zucca e salvia (verse halvemaantjes gevuld met pompoen en salie)
Ingrediënten: butternut pompoen, verse oreganoblaadjes, verse salieblaadjes, zout en peper, boter
Ravioli con salmone affumicato in salsina di pepe rosa e prezzemolo (gevulde ravioli van gerookte zalm met een sausje van roze peper en peterselie)
Ingrediënten: zachtkokende aardappelen, gerookte zalm, in hele kleine blokjes, witte ui, fijngehakt, boter, ricotta