Dip van wortel en appel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Finale Mijn Pop-Uprestaurant!- Kip Tandoori met zelfgemaakt naan brood en gestoofde paprika
Ingrediënten: gist, bloem, warm water, yoghurt, suiker
Russische salade
Lamssamosa's met groenten
Kruidendipsaus
Ingrediënten: PH lookkruiden, peper, zout, muskaatnoot, rozemarijn
Bang Bang Bhaji's van Foodtruck Mission Masala
Ingrediënten: bloem, komijnzaad, korianderpoeder, Kashmiri chili poeder (Deggi Mirch), geelwortel of kurkuma
Naan met granaatappelraita
Citroenrijst
Ingrediënten: rijst, zonnebloemolie, zwart mosterdzaad, asafoetida, chana dhal (gele spliterwten)
Oriëntaalse marinade
Ingrediënten: chilipeper, Chinese 5-kruiden mix, sinaasappelsap, sinaasappelzeste, knoflook