Open Keuken met Sandra Bekkari: Makreel met sinaas en harissa

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Bekijk de video stap voor stap. ...
Ingrediënten: Makreelfilets, Sinaasappels, Olijfolie, Paprikapoeder, Peper en zout
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Mediterraans 4 personen

Ovenschotel met butternut, rode biet en gekarameliseerde halloumi

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de ovenschotel aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: butternut pompoenen, pastinaak, knoflook, verse tijm , versgemalen peper
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Mediterraans Hoofdgerecht 4 personen

Zeeduivel met zuiderse groenten en olijventapenade

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak dit heerlijk gerechtje aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: witte balsamico, zeeduivel (ongeveer 180g/pp), groentebouillonpoeder, water, verse salie
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Mediterraans 4 personen

Zeebaars in papillot met look en groene kruiden

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Pel de tenen look. Pers de look en meng met een scheut olijfolie en sap van limoen. Kruid met peper en zout. ...
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Mediterraans Hoofdgerecht 4 personen

Lamskoteletjes met venkel en krieltjes

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het gerecht aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: 12 lamskoteletten, half boter - half olijfolie , versgemalen peper - zeezout , krieltjes, venkelzaad
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Mediterraans Hoofdgerecht 4 personen

Gegrilde lamsribbetjes met kruiden en aardappelsalade

Kook of stoom de aardappelen met de schil, en let er daarbij op dat ze beetgaar blijven. ...
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Mediterraans 4 personen

Zeewolf met kappers en basilicum

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Snijd de zeewolf in gelijke stukken, leg hem in de ovenschotel en besprenkel hem met citroen. Laat dit gedurende ...
Ingrediënten: citroen (sap), kappers in water, gehakte basilicum, basilicumolie, zeewolf (Ijslandse)
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Scandinavisch Hoofdgerecht 4 personen

Gemarineerde heilbot met broccolipuree en curry-couscoussalade

Dagny Ros Asmundsdottir - MasterChef

Maak een marinade met olijfolie, zeste en sap van een halve citroen, een kleine eetlepel Indische curry, een teentje ...
Ingrediënten: wilde heilbot, met vel en graat, limoen, groene chili, Indische curry, look
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Scandinavisch Hoofdgerecht 4 personen

Tabouleh, merguez, toum en ras el hanout croutons

Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken

Spoel 1 handvol quinoa en 1 handvol bulgur onder koud stromend water.  ...
Ingrediënten: quinoa, bulgur, groentebouillonblokjes, platte peterselie, muntplanten
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Mediterraans 4 personen

Lamsboutsneden met geitenkaas en gekonfijte tomaten

Verwarm de ovengrill voor. ...
Ingrediënten: lamsbout (Europees lam), gerijpte geitenkaas (of stukjes Rocamadour), gekonfijte tomaten in olie, rozemarijn, olijfolie
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Mediterraans Hoofdgerecht 4 personen