Raclette met kruidenboter en venkel-peersalade
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: aardappelen, verschillende raclettekazen naar keuze, boter (op kamertemperatuur), look, bieslook
Wok met veel groenten en noedels van zoete aardappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: zoete aardappelen, rijstazijn, sojasaus, sesamolie, sriracha
Gebakken rijst met kip en veel groenten
Ingrediënten: mok rijst, mokken gare kipfilet in stukken gesneden, uien, grote wortelen, teentjes look
Thaiburger met Aziatische salade
Zeebaars op Japanse wijze met Udon Noedels en boontjes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Kippenschnitzel met stoemp van gebakken wortel en raap
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: aardappelen (loskokend), muskaatnoot, peper, zout, boter
Thaise kokoscrumble met rabarber en aardbei en spicy latte
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Fondue van Zwitserse kazen met gerookt en gedroogd vlees
Ingrediënten: geraspte Gruyère, maiszetmeel , geraspte Vacherin Fribourgeois , knoflook , droge witte wijn
Gemarineerde skrei op Japanse wijze met edamame en lookpuree
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: skreihaasjes, mirin, witte misopasta, palmsuiker, sake