Scones met gegrilde appel en gerookte paling
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: glutenvrije bloem, volkoren rijstbloem, amandelpoeder, bakpoeder, zout
Koken met Gust bier: Fish'n chips met tartaarsaus en Gust bier
Ingrediënten: kabeljauwfilet, chips (zout, ongeribbeld), bicarbonaat, Gust bier, bloem
Thaise salade met rundsvlees, sesamzaad en sluimererwten
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: biefstukken (180g/pp), boter, peper en zout, gemengde jonge sla, sluimererwten
Gyozas met ponzu saus en chili olie
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken
Fish & Chips pladijs en krieltjes met kappertjesmayonaise
Ingrediënten: pladijsfilets in grote stukken gesneden, ei, bloem, Japans broodkruim (panko), zeezout
Tempura van peterselie, rijst en champignons
Giovani Oosters - Groenten en Vis van Gio
Ingrediënten: peterselie, champignons, bruisend water, fijngemalen rijst, maïszetmeel
Sushiverrine met avocado, zalm en wasabi
Glasnoedelsalade met kip
Ingrediënten: rode pepertjes, kipfilets, teriyakisaus, glasnoedels, rode paprika
Gegrilde ravioli op Chinese wijze (gyoza)
Aperitiefhapjes met bubbels
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: schuimwijn, granaatappel, coulis (rode vruchten), pompelmoes, parmezaanse kaas