Eendenborstfilet met butternutsalade en geroosterde groenten van Sandra Bekkari
Ingrediënten: aalbessenconfituur, rode wijn, mosterd, laurier, tijm
Thaise kokoscrumble met rabarber en aardbei en spicy latte
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Lamsstoofvlees met couscous en gedroogde vruchten en noten
Ingrediënten: lamsvlees (bijv. van de schouder of filet), kaneel, of een kaneelstokje, gemberpoeder, saffraandraadjes, peper en zout
Papillot van lamsbout met ui en spekreepjes
Ingrediënten: verkorte lamsbout van 1,5kg (Europees lam), gerookte spekreepjes, uien, look, citroen (onbehandeld)
Tajine van kip met cashewnoten en abrikoos
Tajine met lamsgehaktballetjes en zoete aardappelen
Tajine met kip en abrikoos
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken
Marokkaanse schapenragout met couscous
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van