Snelle ketchup à la Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: tomatenpuree, look, sjalot, water, honing
Kinderspel: appelhapjes met heerlijke toppings
Ingrediënten: appels, stukjes chocolade, caramelsaus, smarties, bosbessen
Dessertglaasje met yoghurt en rood fruit van Sandra Bekkari
Ingrediënten: steranijs, kardemompoeder, water, honing, verschillende soorten rood fruit
Tongfilet in een romig sausje met kappertjes
In papillot: orecchiette met pesto, look en pancetta
Sint-Jacobsvruchten met appelsausje
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: droge witte wijn, room (35-40%), visbouillon, compote van Granny Smith appels, Sint-Jacobsvruchten
Dipsaus met rode biet en feta
Warme chocolademelk met kaneel en talloze variaties
Ingrediënten: pure chocolade (70% cacao), melk, kaneelstokjes, mini-marshmellows, slagroom
Ravioli met ricotta, selder, pecorino en Lomo
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van