Salade van gegrilde geitenkaas met verse vijgen
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Mosselen met room en pastis
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Mijn Pop-uprestaurant 2016!: ceviche van zeebaars met avocado van Jalapeno Loco
Ingrediënten: bleekselder (grove stukken), ui (grof gehakt), look (gepeld), verse gember (geschild), fijn zeezout
Romig soepje van venusschelpen, tongfilets en selder met sherry
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Fruitige tabouleh met ananas en granaatappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: quinoa, groentenbouillon, kip, peper, zout
Thaise salade met rundsvlees, sesamzaad en sluimererwten
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: biefstukken (180g/pp), boter, peper en zout, gemengde jonge sla, sluimererwten
Sofies Feestmaand: escargots in bladerdeegje met look en peterselie
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Thais soepje met pompoen en king krab
Ingrediënten: butternut pompoen, chatka king crab, fijngesneden sjoltten, look, zeer fijn gesneden, chilipeper, stengel en zaadjes verwijderd en fijngesneden
Chowder met venusschelpen en palourdes
Ingrediënten: venusschelpen, palourdes, pancetta in blokjes, uien, knoflook