Raclette met kruidenboter en venkel-peersalade

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

...
Ingrediënten: aardappelen, verschillende raclettekazen naar keuze, boter (op kamertemperatuur), look, bieslook
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Kippenschnitzel met stoemp van gebakken wortel en raap

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de stoemp: schil de aardappelen, snij in stukjes. Stoom ze gaar (15 à 20 minuten vanaf het moment dat het ...
Ingrediënten: aardappelen (loskokend), muskaatnoot, peper, zout, boter
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Duits 4 personen

Aardappel-ui taart met Zwitserse raclette en grisonvlees

Verwarm de oven voor op 180°C.  ...
Ingrediënten: bloem , boter in vlokjes, zout, eidooier, olijfolie
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Zwitsers Hoofdgerecht 4 personen

Tajine met kip, groene olijven en gekonfijte citroenen

Claudia Allemeersch

Bak de stukken kip goudbruin in olijfolie. Voeg de grof gesneden ui toe. Als deze glazig is, voeg toe de geplette ...
Ingrediënten: kip in stukken, gekonfijte citroen, olijfolie, ontpitte groene olijven, zoete witte ui
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Afrikaans Hoofdgerecht 4 personen

Zwitserse notentaart

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Doe alle ingrediënten voor het deeg in een kom en kneed stevig tot een homogene massa. Draai het deeg in plastikfolie ...
Ingrediënten: bloem, boter, kristalsuiker, ei, eigeel
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Zwitsers Dessert 4 personen

Kaasfondue met Zwitserse kazen

Halveer een teentje look en wrijf er de caquelon mee in. (U kunt het teentje look nadien eventueel in de caquelon ...
Ingrediënten: L'Etivaz kaas, Vacherin Fribourgeois AOC kaas, knoflook, droge witte wijn, borrelglaasje kirsch
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Zwitsers 4 personen

Tajine met rundsvlees

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Zet een tajinepot op een hoog vuur. Warm de olijfolie op. Stoof het vlees aan. Voeg alle kruiden toe. ...
Ingrediënten: curry, komijn, verse koriander, olijf, piet huysentruyt rundsbouillon
Beginner Meer dan 90 minuten Afrikaans Hoofdgerecht 4 personen

Kaasfondue

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Smeer de pot in met geraspte look. Doe er 3dl witte wijn in en breng aan de kook. Roer met de klopper. ...
Ingrediënten: kaas, Kirsch of Poire William, , witte wijn , look
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Zwitsers Hoofdgerecht 4 personen

Broodje Kangoeroe van Foodtruck Karibu

VTM Koken At The Festivals

Snij het kangoeroevlees in reepjes en meng ze in een kom met de sojasaus. Laat dit een nachtje in de koelkast ...
Ingrediënten: ei, mosterd, zonnebloemolie, sambalsaus, rucola
Beginner Meer dan 90 minuten Afrikaans 4 personen

Open Keuken met Sandra Bekkari: Choucroute de la mer

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Volg de video stap voor stap.  ...
Ingrediënten: Rode patatjes, Peper en zout, Olijfolie, Rozemarijn, Tijm
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Duits 4 personen