Raclette met kruidenboter en venkel-peersalade
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: aardappelen, verschillende raclettekazen naar keuze, boter (op kamertemperatuur), look, bieslook
Kippenschnitzel met stoemp van gebakken wortel en raap
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: aardappelen (loskokend), muskaatnoot, peper, zout, boter
Tajine met kip, groene olijven en gekonfijte citroenen
Ingrediënten: kip in stukken, gekonfijte citroen, olijfolie, ontpitte groene olijven, zoete witte ui
Kaasfondue met Zwitserse kazen
Ingrediënten: L'Etivaz kaas, Vacherin Fribourgeois AOC kaas, knoflook, droge witte wijn, borrelglaasje kirsch
Tajine met rundsvlees
Kaasfondue
Ingrediënten: kaas, Kirsch of Poire William, , witte wijn , look
Broodje Kangoeroe van Foodtruck Karibu
Ingrediënten: ei, mosterd, zonnebloemolie, sambalsaus, rucola
Open Keuken met Sandra Bekkari: Choucroute de la mer
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari