Zalm met paksoi, prei en zilvervliesrijst
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: zalmhaasjes, citroengras, gember, sinaasappel, sojasaus
Lijnbaars in zoutkorst, boterboontjes, gepofte tomaatjes en waterkers
Flammkuchen met bacon en peer
Ingrediënten: bloem (gezeefd), droge gist (7g), olijfolie, zout, handwarm water
Quiche met makreel, roomkaas en pastinaak
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Tartiflette met gepimpte salade
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken
Tarte tatin van witloof
Barbecuetip: Aziatisch gemarineerde zalm
Ingrediënten: zalmfilet, olijfolie, boter (gesmolten), rietsuiker, sojasaus
Petit four met chocolade of frambozen
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: limoen, rietsuiker, vers pompelmoessap, spuitwater, marsepein (50/50)
Open Keuken met Sandra Bekkari: Oosterse omeletwrap
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari