Gezonde croque van zoete aardappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: zoete aardappel, olijfolie, madrascurry, tomaten, komkommer
Asperges in een licht roomsausje
Ingrediënten: ui, enkele zongedroogde tomaten, rucola, groene asperges, plantaardige vetstof bv. Alpro Bakken en Braden
"Oranje boven": pompoensoep met kokos en pesto-omelet
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Toast kannibaal van Sofie Dumont en Willy Naessens
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: brood, mager rundsvlees, peper, zout, boter
Pompoen-rucola slaatje met mozzarella
Ingrediënten: butternutpompoen (muskaatpompoen), mozzarella (gewone of met buffelmelk), rucola, geroosterde pompoenpitten, olijfolie + 2 el om de pompoen te roosteren
Een net iets andere croque
Ingrediënten: courgette, tomaten, rode paprika, gele paprika, gehakte peterselie
Groentetaart met geitenkaas
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: bladerdeeg, eieren + 1 eigeel met wat water, courgette, aubergine, gehakte look
Groene omelet
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: verse spinazie, eieren, eiwitten, room, verse kruiden (peterselie, koriander, bieslook, etc)