Gestoofde peren met pure chocoladesaus
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: 4 Conference peren , 1 fles witte wijn , limoensap , 3 el honing , 160 g pure chocolade
Champignons met wijngaardslakjes en kruidenkaas
Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur
Ingrediënten: broodkruim, parmezaanpoeder, gehakte look, gehakte peterselie, gehakte dille
Oesters in champagnesaus met spinazie
Tarte citron
Ingrediënten: pâte sucrée of 1 vel kruimeldeeg, gedroogde bonen, citroenen, suiker, koude boter in blokjes
Pastinaaksoepje met amandelgratin
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Cappuccino van eekhoorntjesbrood met sesamzaad
Ingrediënten: eekhoorntjebrood, sjalotten, boter, gevogeltebouillon, sesamzaadjes
Ile flottante met roze pralines
Ingrediënten: melk, suiker, eieren (gesplitst), vanillestokje, suiker voor karamel
Vijgen met bruine rum
Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: rijpe vijgen p.p., water, donkerbruine suiker, limoenen (sap), bruine rum