Dip van wortel en appel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Thaise kokoscrumble met rabarber en aardbei en spicy latte
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Kaas-en-dessertsalade met aardbeien en Fagotin Dubbelroom
Ingrediënten: Maredsous® Fagotin Dubbelroom, jonge slascheuten, aardbeien, 1/4 rode ui, vloeibare honing
Indisch stoofpotje met rundvlees, maiskoekjes en rijst
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: rundstoofvlees, ghee, ui, geraspte kokos, sjalotten
Lijnbaars in zoutkorst, boterboontjes, gepofte tomaatjes en waterkers
Tajine met kip en abrikoos
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken
Flammkuchen met bacon en peer
Ingrediënten: bloem (gezeefd), droge gist (7g), olijfolie, zout, handwarm water
Quiche met makreel, roomkaas en pastinaak
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Kalfspicatta met Crème de Fagotin en asperges
Ingrediënten: groene asperges, Maredsous® Crème de Fagotin, kalfslapjes van ongeveer 150g, Ardeense ham van Marcassou, salie