Snelle ketchup à la Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de ketchup aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: tomatenpuree, look, sjalot, water, honing
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch 4 personen

Carpaccio van Coeur de Boeuf tomaat met olijfolie

Maak onderaan in de tomaat een kruisje en dompel gedurende 10 seconden onder in kokend water. Schrik ...
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch Voorgerecht 4 personen

Gebakken cantharellen met bladpeterselie

...
Ingrediënten: cantharellen, look, sjalotten, olijfolie, peper
Beginner Minder dan 15 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Geroosterde groenten uit de oven

Pieter Declercq

Schrob de groenten proper. Verwijder het lof en schil ze eventueel. ...
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Gehaktbroodje van lam en champignons

Jeroen Meus - Met Meus en Vork

Verwarm de oven voor op 175 ° C. Pel de teentjes knoflook. Maak de chilipeper schoon, verwijder de zaadjes en ...
Ingrediënten: olijfolie, boter, rozemarijntakjes, grof zout, eieren
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Rabarberconfituur met rozemarijn en sinaasappel

De keuken van de Meester

Snij de rabarber in kleine stukjes. Spoel goed af en laat uitlekken. Doe de rabarber, suiker, fijngehakte rozemarijn ...
Ingrediënten: citroen (sap), sinaasappel (zeste), geleisuiker, fijngehakte rozemarijn, rabarber
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Broodjes 4 personen

Verrassende salade met aardbeien, witloof en veldsla

Was de veldsla grondig en zwier droog. ...
Ingrediënten: aardbeien, olijfolie, balsamico azijn, peper en zout, aardbeien
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch Salade 4 personen

Witloof met kaas en hesp op de barbecue

Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur

Snijd de witloofstammetjes in 2. Leg er kaas tussen en kruid met peper en zout. Snijd de ham op de lengte van het ...
Ingrediënten: hesp, stammetjes witloof (voorgekookt), jonge kaas, ,
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch Hapje 4 personen

Witloofkroketten

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Schil de aardappelen en snij ze in gelijke delen. Spoel ze af onder water en kook ze gaar. ...
Ingrediënten: groentenbouillon, witloof, boter, peper, nootmuskaat
Gevorderde Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Romige champignons

Jamie Oliver - Jamie's Food Escapes

Verwarm de oven voor op de laagste stand en leg het brood erin om het op te warmen. Neem je tijd om de onderkant ...
Ingrediënten: room, zwarte peper, zeezout, rode ui, olijfolie
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen