Courgettevelouté met munt en feta
Ingrediënten: courgettes, bintjesaardappelen, feta, munt, peper en zout
Gebakken rijst met vijfkruidenpoeder en gewokte selder
Giovani Oosters - Groenten en Vis van Gio
Ingrediënten: bleekselder, vijfkruidenpoeder, rijst, appelen (bijv. boskoop), zeezout
Oesters met Granny Smith en rode biet
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Caesarsalad met ham en Comté
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: romeinse sla, PH classic vinaigrette, hesp van 1 cm dik, Comté kaas (0,5 cm dik), kappertjes
Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitten, rucola en Parmezaankrullen
Ingrediënten: Meritus ossenhaas van telkens 10 cm lang en 5 cm dik, olijfolie, citroen (sap), pijnboompitten, rucola
Carpaccio van meloen en rode paprika
Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken
Frisse scampi met koriander, chili en citrus
Ingrediënten: scampi (16/20), zeste van 1 bio limoen en citroen, rood chilipepertje, look, koriander
Krabbenpoten op de grill met limoenboter
Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur
Verse tonijn met Griekse yoghurt
Ingrediënten: verse tonijn, Griekse yoghurt, olijfolie, komkommer, grof zout
Bruscetta met feta
Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: rijpe tomaten, feta, rond wit boerenbrood, knoflook, verse basilicum