Toast met ricotta, druiven en rozemarijn
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: volkoren roggebrood, rozemarijn, blauwe druiven, ricotta, olijfolie
Pastasalade met olijfjes, basilicum en zongedroogde tomaten
Ingrediënten: penne rigate, zwarte olijven, zongedroogde tomaten, basilicum, plantaardige room bv. Alpro Soya Cuisine
Kip in de wok met groenten en noedels
Ingrediënten: rijstnoedels, kippenfilets, arachideolie, paprika, rode chilipeper
Kaas-en-dessertsalade met aardbeien en Fagotin Dubbelroom
Ingrediënten: Maredsous® Fagotin Dubbelroom, jonge slascheuten, aardbeien, 1/4 rode ui, vloeibare honing
Tagliata van rund met Parmezaanse kaas en Balsamico
Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur
Eenvoudige pasta met ham en kaas
Ingrediënten: smeerkaas (Maredsous Ham), halfvolle melk, ham, pasta (bv farfalle), peterselie
Capellini met langoustines, vanille en pastinaak
Kalfspicatta met Crème de Fagotin en asperges
Ingrediënten: groene asperges, Maredsous® Crème de Fagotin, kalfslapjes van ongeveer 150g, Ardeense ham van Marcassou, salie
Wokschotel met venkel en eend
Jeroen Meus - Met Meus en Vork