Passievruchtenravioli met champagnesabayon
Fraisier
Ingrediënten: ongezouten zachte boter, fijne suiker, losgeklopte eieren, gewone bloem (gezeefd), bakpoeder
Lekkere petitfours
Gateau St. Honoré
Ingrediënten: bladerdeeg, fijne suiker, geklopte slagroom, banketbakkersroom, Grand Marnier
Vacherin glacé
Ingrediënten: grote eiwitten, suiker, witte wijnazijn, maïzena, slagroom
Mogador
Tarte Bourguignonne
Allumettes
Parijse soezen
Eric Lanlard - Baking Mad - Gek op bakken
Ingrediënten: volle melk, eierdooiers, fijne kristalsuiker, gewone bloem, hazelnootpasta (choco met hazelnoot mag ook)
Bruidstaart met rozen van witte chocolade
Ingrediënten: vanillebiscuits van 10 cm, 15 cm, 20 cm en 25 cm diameter, dunne taartkartons : 10 cm, 15 cm en 20 cm diameter, taartbord (30cm), taartbord (35cm), grote plastic stapelstokken