Gemarineerde en gegrilde lamskoteletjes
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Rodekool met appel, rozijnen en pijnboompitten
Ingrediënten: rozijnen, rodekool (ca. 1 kg), olijfolie, goudrenetten (geschild, zonder klokhuis en in stukjes van ruim 1cm), knoflook (geschild en fijngewreven of -gehakt)
Fazantenpaté met pistachenootjes en glutenvrije Sinterklaasmuffins
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: vlees van fazantenbillen (zonder been) , nek en buik van varken , kippenlever, ui, wildfond
Opgelegde groenten in het zuur: wortel, augurken, radijzen en bloemkool
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Aardappeltortilla met lauwe salade
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken
Potjesvlees
Ingrediënten: kip, peper en zout, ajuin, wortel, selders
Zelf kroketten maken
Ingrediënten: water, nootmuskaat, peper en zout, melk, ei
Mosterd met bier
Ingrediënten: geel mosterdzaad, donker mosterdzaad, ui, knoflook, bier
Suikerbrood met krenten
Ingrediënten: zelfrijzende bloem, vanillesuiker, kristalsuiker, rozijnen, geweekt in rum, verse gist