Tongfilet in een romig sausje met kappertjes
Kalfsoesters met rode kool en beukenzwammen
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ovenschotel met knolselderpuree, spitskool, oesterzwammen en kalfsgehakt
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Entrecote met tomatenboter
Ingrediënten: boter, ketchup, gedroogde kruiden (tijm, oregano en vooral dragon), worcesterhiresaus, Piment d'Esplette
Zeeduivel of lotte met rode biet en groene bulgur
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Gevulde kalkoenborst, appel- en perencompote, veenbessen en champagnesausje
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Kruidencake met yoghurt en daslooksausje
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: eieren, boter (zacht, op kamertemperatuur), rietsuiker, Griekse yoghurt, Lievevrouwbedstro
Ovenschotel met merguez, witte kool en zoete aardappel
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: zoete aardappelen, yoghurt (halfvol), peper, zout, witte kool
Krokante zwezeriken met snijboontjes en kaasaardappelen in de oven
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van