Geroosterde venkel- en wortelsoep met gember
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Parmaham met tomaat en pesto en marmer cake
Zadenbrood met geitenkaas en geparfumeerd water
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: amandelpoeder, pompoenpitten (gepeld), zonnebloempitten, chiazaad, sesamzaad
"Oranje boven": pompoensoep met kokos en pesto-omelet
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Gegrilde sardientjes met pastasalade van artisjok, tomaat en olijven
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: sardientjes filet, opgelegde zachte artisjokken, gele kerstomaatjes, rode kerstomaatjes, look
Trio van roerei met zalm, Ganda Ham en foreleitjes
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: eieren, gerookte zalm, Ganda ham, olijfolie, viseitjes