Gerookte paling met rode biet en zure room
Ingrediënten: Cabernet Sauvignon-azijn, sjalot, peper, zout, zure room
Filodeeghapje met Rodenbachkaas
Ingrediënten: Rodenbachkaas, geraspt, filodeeg, chorizo in kleine stukjes, eierdooiers, peper, zout en muskaatnoot
Kreeft met schorseneren en kaviaar
Ingrediënten: kreeften (900gr), water, zeezout, suiker, steranijs
Kort gebakken tonijn met compote van tomaat en aardappelpesto
Ingrediënten: suiker, tomaten, aardappelen, peper en zout, olijfolie
Gillardeau oester met appel en komkommer, bouillon van algen
Ingrediënten: Gillardeau oesters n°1 1 , komkommer, Granny Smith appelen, zoetzuur, suikersiroop
Pompoenroomsoep met foie-gras en truffelolie
Ingrediënten: pompoenvlees, plukjes kervel, foie gras, truffelolie, sesamzaadjes
St-Jakobsvruchten met schorseneer, pastinaakpuree en een sausje van avocado
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Cannelloni van gemarineerde zalm, wakamé en curryvinaigrette
Ingrediënten: krokante broodcirkeltjes, appelsap, dooier, ei, mosterd
Velouté van asperges met tagliatelli van asperges, bieslookmayonaise en mimosa van eitjes
Ingrediënten: eieren, groene asperges, witte asperges, sjalot, wit van prei