IJslolly's met blauwe bessen
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Frietjes uit de oven met light dipsaus
Ingrediënten: Maredsous® Smeerkaas Light, yoghurt, verse kruiden (koriander, peterselie, bieslook, basilicum, ..., aardappelen (vastkokend), olijfolie
Ijssoufflé van yoghurt en witte chocolade met rabarber en kaneelkrokantje
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Broodjes met hummus van rode kool en witte pensensalade
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: mosterdzaad, venkelzaad, oregano, basilicum, tarwebloem
Kaastaart met aardbeiencoulis en pindakaas
Ingrediënten: speculaas, pindakaas, suiker, mascarpone, yoghurt
Meringue met pompelmoesroom en gele nectarines
Ingrediënten: eiwitten, citroensap, suiker, het sap van 2 roze pompelmoezen, citroenmelisse