Lunchtip van Sandra: boterhammen met zelfgemaakte tonijnsalade en rijst met kip
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: ei, tonijn op olijfolie, wortel, tomaat, maïs
Soepje van courgette en rucola met tomaat en mozzarella
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Pastinaak-broccolisoep
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: 2 pastinaken, 2 teentjes knoflook, 2 witte uien, 2 broccoli, groentebouillon
Verloren brood met tricolore fruitsalade van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - De zomer van Sandra
Glutenvrije granola met zelfgedroogd fruit
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Croissant
Ingrediënten: zelfrijzende bloem, suiker, zout, boter, melk of water
Glutenvrije en tarwevrij witbrood
Ingrediënten: maïszetmeel, suiker, zout, glutenvrije en tarwevrij bloem (No risk), droge gist
Amaranth chiapap met ontbijtyoghurt en gebakken mango
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: yoghurt, kefir, oranjebloesem, rauwe honing, kardemompoeder