Quiche met geitenkaas, gerookte zalm en aubergines
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Kaas-en-dessertsalade met aardbeien en Fagotin Dubbelroom
Ingrediënten: Maredsous® Fagotin Dubbelroom, jonge slascheuten, aardbeien, 1/4 rode ui, vloeibare honing
Stoofpot van varkenswangetjes en Gust bier
Ingrediënten: varkenswangen, peper, zout, bloem, boter
Brochette van tofu en zoete aardappel
Ingrediënten: tofu (natuur), rode ui, zoete aardappelen, cajun kruiden, olijfolie
Pompoen opgevuld met gehakt, paddenstoelen en hazelnoten
Kalfspicatta met Crème de Fagotin en asperges
Ingrediënten: groene asperges, Maredsous® Crème de Fagotin, kalfslapjes van ongeveer 150g, Ardeense ham van Marcassou, salie
Stoofpot van hert met vergeten groenten en gebakken appeltjes
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie