Speltrisotto met paddenstoelen, wortelen en salie-kappertjesolie

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Maak de risotto: Laat de spelt vooraf een half uur weken in koud water, giet ze af en spoel. Schil de ...
Ingrediënten: spelt, olijfolie, knolselder, knoflook, gemengde paddenstoelen
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Duivelse Mini Pizza’s

Neem de pizzadeeg en haal door middel van een uitsteekring, kleine rondjes uit het deeg. ...
Ingrediënten: pizzadeeg, Maredsous® Duiveltje Pikant, ui, raketsla, tomaat
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Eenvoudige dipsaus met feta en zongedroogde tomaten

Pieter Declercq

Verkruimel de feta. Doe in een maatbeker. ...
Ingrediënten: feta, Griekse yoghurt, olijfolie, zongedroogde tomaten, zeezout
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Italiaans 4 personen

Ovengebakken hokkaidopompoen met notengremolata en spiegelei

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het gerecht aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: 1 hokkaido pompoen, 2 rode uien , knoflook, versgemalen peper , zeezout
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Tomaat met spinazie en spiegelei uit de oven

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de tomaat met spinazie en spiegelei aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: 4 grote tomaten , een handvol spinazie , 4 eieren , een scheutje olijfolie , een scheutje balsamico azijn
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Groentechips met kruidensausje

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Snijd de groentjes in fijne schijfjes en friteer ze apart op 180 graden gedurende 1 minuut. Opgepast, wortel, courgette, ...
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch Hapje 4 personen

Carpaccio van Coeur de Boeuf tomaat met olijfolie

Maak onderaan in de tomaat een kruisje en dompel gedurende 10 seconden onder in kokend water. Schrik ...
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch Voorgerecht 4 personen

Brunchen in de vakantie: boterham met Maredsous, vijgen en dille

Lepel de Maredsous® Dubbelroom in een kom, snij de dille fijn en meng. ...
Ingrediënten: Maredsous Dubbelroom, donker brood (Maredsous Abdijbrood), vijgen, dille, gepofte en geroosterde tarwekorrels bv. Smacks
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Minestrone van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de minestrone aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: wortelen, rode ui, knoflook, olijfolie , groene selder
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Italiaans Soep 4 personen

Duivelse hapjes met tomaat en Maredsous

Snijd de kerstomaten in twee en hol ze uit. ...
Ingrediënten: kerstomaatjes (4 zwarte, 4 gele, 4 rode), smeerkaas (Maredsous®), zwarte olijven, rode paprika, gele paprika
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch 4 personen