Mijn Pop-uprestaurant 2016: Pizza 'nocciola' met chocolade, frambozen en ricotta
Ingrediënten: pizzadeeg, olijfolie, chocopasta, ricotta, fleur de sel
IJslolly's met blauwe bessen
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Eetbare tuin met tiramisu en Oreokoekjes
Ingrediënten: Oreokoekjes, tiramisu, oranje rolfondant, groen rolfondant, lange vingers of madeirakoekjes (boudoires)
Frietjes uit de oven met light dipsaus
Ingrediënten: Maredsous® Smeerkaas Light, yoghurt, verse kruiden (koriander, peterselie, bieslook, basilicum, ..., aardappelen (vastkokend), olijfolie
Quiche met geitenkaas, gerookte zalm en aubergines
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ijssoufflé van yoghurt en witte chocolade met rabarber en kaneelkrokantje
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Stoofpot van varkenswangetjes en Gust bier
Ingrediënten: varkenswangen, peper, zout, bloem, boter