Kaaskroketjes met Brugge oud
Ingrediënten: Brugge boter, Brugge oud, geraspt, bloem, bloem, paneermeel
Zuurdesemtoast met krabsla en avocado uit La Mamma
Ingrediënten: Noordzeekrabben, Court-bouillon, verse mayonaise, sjalot, peper
Gemarineerde en gegrilde lamskoteletjes
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Coquille Monet met pompoen en lavendel van Table'O
Opgelegde groenten in het zuur: wortel, augurken, radijzen en bloemkool
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Bisque van grijze garnalen met kerstomaatjes en krokantje
Ingrediënten: ongepelde grijze garnalen (bewaar de koppen en schalen), kerstomaatjes, uien, look, venkel
Spies van gemarineerde paling en puree van gerookte aardappelen
Ingrediënten: palinggraten en afsnijdsels, gehakte ui, geplet knoflookteentje, visfumet, fijne suiker
Steak tartaar met sojakaviaar en citroenmayonaise
Ingrediënten: witblauw rundsvlees (steak), fijngehakt, dijonaise mosterd, eigelen, kappertjes, fijngehakt, worcestersaus
Kreeftensoep
Ingrediënten: kreeften van 600 gr, tomatenpuree, bloem, cognac, witte wijn
Potjesvlees
Ingrediënten: kip, peper en zout, ajuin, wortel, selders