Dip van wortel en appel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Mokkataartjes met amandelen en crème au beurre
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: oploskoffie (mokka), eidooiers, eieren, boter (op kamertemperatuur), water
Verrine van tarte tatin, vanille-ijs en appelen
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Aperitiefhapjes met bubbels
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: schuimwijn, granaatappel, coulis (rode vruchten), pompelmoes, parmezaanse kaas
Vijgen met bruine rum
Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: rijpe vijgen p.p., water, donkerbruine suiker, limoenen (sap), bruine rum
Olijfwafeltjes
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Warme geitenkaas bolletjes met honing
Samosa's, krokante hapjes met brickdeeg
Ingrediënten: olijfolie, ui, courgette, wortelen, groene paprika