Falafelburgers met tzatziki
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: 1/2 komkommer, 250 g Griekse yoghurt, 1 teentje knoflook, peper , zout
De ideale restverwerking: groentenquiche
Tomatensalade 'Tel Aviv style' met burrata
Platbrood met za’atar en gevulde butternut met feta en granaatappel
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Hachis parmentier van tofu
Ingrediënten: gehakte tofu, ajuin, wortel, selderstengels, wit van prei
Kikkererwten in kruidige tomatensaus (Chana Masala)
Ingrediënten: kikkererwten (gekookt), ajuin, tomaten, citroensap, kokosolie
Linzencurry
Ingrediënten: rode linzen (60 gr ongekookt), kardemompoeder, kerriepoeder, rode ui, rode peper
Milde Indische curry met groenten
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van