Parmaham met tomaat en pesto en marmer cake
Tartaar van mozarella en tomaat met zoete aardappelblokjes
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Gierst met buratta, pompoen en pompelmoes
Ingrediënten: burrata, gierst of quinoa, appelsap, boterpompoen, ahornsiroop
Bouillon en ravioli van ossenstaart
Ingrediënten: ossenstaart, wortel, bleekselder, ui, sjalot
Pasta met spekjes en spinazie
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Bruschetta met mozzarella, geroosterde paprika en parmaham
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: bladpeterselie, paprika's, brood (boerenbrood, ciabatta), buffelmozzarella, olijfolie
Bouillabaisse
Ingrediënten: look, venkelzaadjes, tomatenpuree, saffraan, gamba's
Restverwerking: Quiche Lorraine
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: bladerdeeg, prei, gezouten spekblokjes, eieren, eierdooiers