Trio van bruschetta van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Bekijk de video stap voor stap voor de bruschetta. ...
Ingrediënten: rode uien, dadels, porto, balsamicoazijn, laurier
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Italiaans 4 personen

Parmaham met tomaat en pesto en marmer cake

Mitch Coldenhoff

Mix de basilicum, pijnboompitten, teentjes look en de olijfolie in een blender. Proef en kruid af met peper en ...
Ingrediënten: cacaopoeder, basilicum, tomaten, parmaham, olijfolie
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Dessert 4 personen

Tartaar van mozarella en tomaat met zoete aardappelblokjes

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het gerecht aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: zoete aardappel , olijfolie, versgemalen peper , zeezout, paprikapoeder
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Italiaans Salade 4 personen

Gierst met buratta, pompoen en pompelmoes

Boxy & Boxy

Je begint met het mengen van de gierst met het appelsap en de havermoutmelk. Dat mengsel laat je inkoken tot het ...
Ingrediënten: burrata, gierst of quinoa, appelsap, boterpompoen, ahornsiroop
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Italiaans 4 personen

Bouillon en ravioli van ossenstaart

Verhit de olie in een ruime pot, en kleur de stukken ossenstaart op een hoog vuur. Snij 3/4 van de wortel, 3/4 ...
Ingrediënten: ossenstaart, wortel, bleekselder, ui, sjalot
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Italiaans Soep 4 personen

Pasta met spekjes en spinazie

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Stoof een gehakt lookteentje aan in bakboter en voeg er de spinazie aan toe. Laat 4 minuten stoven en voeg er de ...
Ingrediënten: spekblokjes, spinazie, pasta (strikjes of krulletjes), mascarpone, look
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Bruschetta met mozzarella, geroosterde paprika en parmaham

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Was de paprika's, droog ze af en rooster gedurende +/- 30 tal minuten in een voorverwarmde oven (250°C). Pel ...
Ingrediënten: bladpeterselie, paprika's, brood (boerenbrood, ciabatta), buffelmozzarella, olijfolie
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Italiaans Broodjes 4 personen

Bouillabaisse

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Stoof de ajuin, venkel en prei aan en blus met pastis en witte wijn. Voeg water toe en 2 el visbouillon. Snijd ...
Ingrediënten: look, venkelzaadjes, tomatenpuree, saffraan, gamba's
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Tomatenpuree met tonijn

Dompel de tomaten een minuutje onder in kokend water en laat ze daarna afkoelen in ijswater om ze gemakkelijk te ...
Ingrediënten: witte ui, tomaten, look, boerenbrood, tonijn
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Restverwerking: Quiche Lorraine

Albert Verdeyen - Start to Cook

Zet de oven aan. Snijd de prei in kleine blokjes en spoel ze af met water. Smelt een beetje boter in de pan, voeg ...
Ingrediënten: bladerdeeg, prei, gezouten spekblokjes, eieren, eierdooiers
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen