Veggie cannelloni van Sandra
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Kapiteinsvis met bakbanaan, saka saka en piri piri
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: Kapiteinsvis, maniokbloem, peper en zout, arachideolie, okra
Gnudi met salieboter, tomatensaus en erwtencrème van Marie en Andy
Ingrediënten: semola of griesmeel, ricotta, Parmezaanse kaas, peper, nootmuskaat
Langoustines met tartaar van tomaat en wakamé, espuma van olijfolie en citroen
Tortilla’s met makreel en koriander-limoensaus
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Krokante zwezeriken met snijboontjes en kaasaardappelen in de oven
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Wilde eendenborst met appelsiensaus en sesamkroketjes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Tarbot met paprika en koffie
Ingrediënten: tarbotfilet, paprika, paprika, paprika, look