Tofu-yoghurt met gedroogd fruit en muesli
Ingrediënten: tofu, yoghurt, agavesiroop, honing, duindoornbessen
De ideale restverwerking: groentenquiche
Kabeljauw 'Asian style' met edamamebonen
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: edamamebonen, sesamzaad, oestersaus, nanami togarashi (zevenkruidenpoeder), limoen (enkel het sap)
Ovenschotel met rode quinoa, ei en spinazie
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: rode quinoa, sjalot, peper, zout, tijm
Mexicaanse burrito bowl met entrecote, bonen, maïs en guacamole
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: Argentijnse entrecote (of een ander stukje vlees), gedroogde ancho chili (of andere chilipepers), zwarte peperbollen, fijngesneden oregano, fijngesneden sjalot
Mexicaanse streetsalade met courgette, paprika en mais
Ingrediënten: maïskolven, rode paprika's, courgette, rode pepers, olijfolie
Mijn Pop-uprestaurant 2016: guacamole met nacho's van Willem en Miette
Tonijn met aardpeer en koriander
Ingrediënten: verse tonijnfilet, zwarte sesamzaadjes, mishima yukari, olijfolie, aardperen