De ideale restverwerking: groentenquiche
Geroosterde groenten uit de oven
Salade van venkel en krieltjes
Ingrediënten: venkel, dille (of venkelloof), (soja)boter, kappertjes, krieltjes
Wortelstoemp met gepocheerd ei en bieslookroom
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Bietensoep met karwijzaad, dille en zure room
Ingrediënten: rode bieten, olijfolie, gesnipperde ui, karwijzaad, groentebouillon
Flensjes met banaan en chocolade
Ingrediënten: zelfrijzende bloem, suiker, vanillesuiker, volle melk, eieren
Salade met gemarineerde aardbeien en brie
Ingrediënten: Belgische aardbeien, brie, raketsla, amandelschilfers, witte balsamicoazijn
Rabarberconfituur met rozemarijn en sinaasappel
Ingrediënten: citroen (sap), sinaasappel (zeste), geleisuiker, fijngehakte rozemarijn, rabarber
Quinoasalade met geroosterde noten en rozijnen
Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken
Geroosterde brioche met brie, honing en pistaches