Lunchtip van Sandra: boterhammen met zelfgemaakte tonijnsalade en rijst met kip
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: ei, tonijn op olijfolie, wortel, tomaat, maïs
Kipvingers met groentenkorstje
Verloren brood met tricolore fruitsalade van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - De zomer van Sandra
Amaranth chiapap met ontbijtyoghurt en gebakken mango
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: yoghurt, kefir, oranjebloesem, rauwe honing, kardemompoeder
Fajita's met kip en mozzarella
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: tortillabladeren, ijsbergsla, kippenborsten, barbecuekruiden, Italiaanse kruiden
Boerenyoghurt met noten-chocolademuesli en fruit
Ingrediënten: muesli, ongezouten noten (bv. amandel, pistache, cashew, hazelnoten, ...), pitten (bv. zonnebloem-, pompoen- of pijnboompitten), kaneelpoeder, pure chocolade in stukjes
Wentelteefjes met banaan en hazelnootpasta
Ingrediënten: brood, rijpe bananen, Nutella of andere hazelnootpasta, eieren, (light)room
Klassiek Engels ontbijt
Ingrediënten: eieren, varkensworstjes, gezouten spek, tomaten, champignons
Perenmarmelade
Ingrediënten: rijpe peren, sap van 1 citroen, verse gember, kruidnagels, kaneel