Normandische pannenkoek

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Maak een licht deeg: doe de bloem en de eieren in een kom en voeg er onmiddellijk de melk aan toe. Roer dit alles ...
Ingrediënten: olie, bloem, gesmolten boter, vanillesuiker, eieren
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Frans Dessert 4 personen

Profiterol gevuld met stracciatella en mokkaroom en karamel

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Kook de melk met het water, de boter en een snuif zout op. ...
Ingrediënten: room, oploskoffie, Sweet Mix Cappuccino, boter, melk
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Dessert 4 personen

Kaas en bier, hoera! Drie zalig lekkere pintxos of hapjes

Pintxos met bleue d’Auvergne en Peer: Snijd het stokbrood in schuine sneden van 1,5 cm en bak kort af in ...
Ingrediënten: stokbroodje, Bleue d'Auvergne, boter (ongezouten), seranoham, peren (opgelegd)
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Frans 4 personen

Steak Stroganoff met kroketjes en een fris slaatje

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Begin met de saus. Snij de paddenstoelen in schijfjes. Was de paprika. Verwijder de zaadlijsten en snij in dunne ...
Ingrediënten: steaks (200 gram per persoon), tomaat, paprika, witte paddenstoelen, look
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Russisch 4 personen

Tarbot met paprika en koffie

Boxy & Boxy

Eerste werk: de paprika konfijten. In het algemeen is konfijten het langzaam laten garen in een vetstof of een ...
Ingrediënten: tarbotfilet, paprika, paprika, paprika, look
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Frans 4 personen

Linzentaartje met Moelleux de Revard kaas en spekjes

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Verwarm de oven voor op 190 graden. ...
Ingrediënten: kruimeldeeg, groene linzen, spek, Moelleux de Revard (zachte sterk geurende kaas), look
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Frans 4 personen

Sofies Feestmaand: escargots in bladerdeegje met look en peterselie

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Verwarm een oven voor op 195 graden. ...
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Frans 4 personen

Opgevulde kipfilets met champignons en foie-gras

Claudia Allemeersch

Sneden brood onderdompelen in 4 el melk. ...
Ingrediënten: foie-gras, sjalotjes, fijngehakt, gehakte peterselie, kalfsfond pasta, droge morieltjes
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Gillardeau oester met appel en komkommer, bouillon van algen

Wout Bru

Steek de oesters open en haal ze leeg. ...
Ingrediënten: Gillardeau oesters n°1 1 , komkommer, Granny Smith appelen, zoetzuur, suikersiroop
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Frans Voorgerecht 4 personen

Pompoenroomsoep met foie-gras en truffelolie

Claudia Allemeersch

Uien aanfruiten in boter tot ze glazig worden. Pompoenvlees in gelijke stukjes snijden en bij de uien toevoegen. ...
Ingrediënten: pompoenvlees, plukjes kervel, foie gras, truffelolie, sesamzaadjes
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Frans Soep 4 personen