Speltrisotto met paddenstoelen, wortelen en salie-kappertjesolie
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: spelt, olijfolie, knolselder, knoflook, gemengde paddenstoelen
Ovengebakken hokkaidopompoen met notengremolata en spiegelei
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Lasagne van courgette, zalm, ricotta en spinazie
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Vogelnestjes met mozzarella, tomaat en courgetteslierten
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Falafelburgers met tzatziki
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: 1/2 komkommer, 250 g Griekse yoghurt, 1 teentje knoflook, peper , zout
Minestrone van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Tataki van zalm met avocado mayonaise
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Papillot van zwaardvis met gebakken volkoren capellini
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Mijn Pop-uprestaurant 2016: mosselen met venkel en sambucca van Chloe en Magali
Ingrediënten: venkels, wittewijnazijn, peper, zout, boter