Gevulde portobello's met spinazie en geitenkaas
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: portobello's, sjalotjes, jonge spinazie, olijfolie, crottin de chavignol (geitenkaas)
Havermoutmuffins met dadels en kaneel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Asperges à la flamande à la Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: asperges, krulpeterselie, eitjes (hardgekookt), olijfolie, peper
Pompoensoep met tofoe
Mosselen met room en pastis
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Gekruide appelsamosa's
Ingrediënten: appels, citroensap, zoetstof in poedervorm, vanillesuiker, groene anijspoeder
Gevulde Sint-jakobsschelp met langoustines en een roomsausje
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van