De ideale restverwerking: groentenquiche
Ovenschotel met rode quinoa, ei en spinazie
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: rode quinoa, sjalot, peper, zout, tijm
Mexicaanse streetsalade met courgette, paprika en mais
Ingrediënten: maïskolven, rode paprika's, courgette, rode pepers, olijfolie
Schorseneer met wilde paddenstoelen, room en parmezaanschilfers
Pascale Naessens - Mijn Pure Keuken
Ingrediënten: schorseneren, wilde paddenstoelen - cantharellen, hoorn des overvloeds en pied de mouton (gele stekelzwam)., room, parmezaanschilfers, citroen (sap)
Enchilada met zwarte bonen en chili
Hachis parmentier van tofu
Ingrediënten: gehakte tofu, ajuin, wortel, selderstengels, wit van prei
Vegetarische quesadilla’s
Ingrediënten: maïstortilla's (gewone gaan ook), rode bonen, gemalen koriander, komijn, chilipoeder
Kaasquiche met Provençaalse tomaten
Ingrediënten: bladerdeeg, droge witte bonen, vlezige romatomaten, peper en zout, halfvolle room
Pasta met verse truffel
Ingrediënten: olijfolie, sjalot, fijngesneden, look, fijngesneden, champignonbouillon, light room