Dip van wortel en appel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Open Keuken met Sandra Bekkari: Makreel met sinaas en harissa
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: Makreelfilets, Sinaasappels, Olijfolie, Paprikapoeder, Peper en zout
Ovenschotel met butternut, rode biet en gekarameliseerde halloumi
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Kip tikka massala
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: Griekse youghurt , 2 el tikka massala currypasta , sap van 1 limoen , versgemalen peper , curcuma
Viscurry
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: koolvishaasje , olijfolie, 2 tl madras curry, sap van 1/2 limoen , versgemalen peper
Viscurry van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: olijfolie , madrascurry, sap van 1/2 limoen, versgemalen peper , zeezout
De beste kalkoen van de wereld
Ingrediënten: kalkoen van 6,5 à 8 kg, kruidenboter, clementines, rozemarijn, tijm
Plukbrood met kaas en salami en een vlierbloesemdrankje
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: olijfolie, knoflook, verse bieslook, platte peterselie, lichtbruin brood
Kaas-en-dessertsalade met aardbeien en Fagotin Dubbelroom
Ingrediënten: Maredsous® Fagotin Dubbelroom, jonge slascheuten, aardbeien, 1/4 rode ui, vloeibare honing