Lauwe salade met gegrilde haloumi en dressing van peer

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de salade aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: haloumi, 1 broccoli, 2 peren, 1 rode ui , boekweitkorrels
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Mediterraans Salade 4 personen

Volkoren wrap met mango, feta en avocado

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het gerecht aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: mango, avocado, limoensap, rode ui, fetakaas
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Mexicaans 4 personen

Superfoodomelet

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de omelet aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: eieren, 1/2 rode paprika , 1/2 rode ui, shiitake , knoflook
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Mediterraans 4 personen

Taco's met zalm en mangosalsa

Laat de zalm goed uitlekken en verwijder eventuele stukjes vel en graten. Maak de zalm met een vork los. ...
Ingrediënten: zalm in eigen nat (uit blik), citroen, rode chilipeper, peper, tacoschelpen
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Mexicaans Hoofdgerecht 4 personen

Mosselen met room en pastis

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Spoel de mosselen zeer goed in koud water. ...
Ingrediënten: bouchot mosselen, tomaten, zoete ui, look, selder
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Frans Hoofdgerecht 2 personen

Mijn Pop-uprestaurant 2016!: ceviche van zeebaars met avocado van Jalapeno Loco

Mijn Pop-uprestaurant!

Voor de basis van de tijgermelk: Doe alle ingrediënten behalve korianderswortels in een blender. Pureer. ...
Ingrediënten: bleekselder (grove stukken), ui (grof gehakt), look (gepeld), verse gember (geschild), fijn zeezout
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Zuid-Amerikaans 4 personen

Venusschelpen met serranoham en tomatensalade

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Verwarm de oven voor op 190°. ...
Ingrediënten: bieslook, citroenmelisse, walnotenolie, citroen, serranoham
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Mediterraans 4 personen

Romig soepje van venusschelpen, tongfilets en selder met sherry

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Spoel de venusschelpen in zout water. ...
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans 4 personen

Ceviche van zeebaars met limoen, avocado en rode biet

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

...
Ingrediënten: mosterd, citroen, peper, olijfolie, grof zeezout
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Zuid-Amerikaans Voorgerecht 4 personen

Pittige maaltijdsalade met geitenkaas en zelfgemaakt platbrood

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak deze salade aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: rode uien, olijfolie, prinsessenbonen, honing, water
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Mediterraans 4 personen