On-the-go sandwich met pittige Koreaanse kalkoen

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de komkommer: Was de komkommer. Snij in schijfjes. Plet het mosterdzaad in een vijzel. ...
Ingrediënten: zuurdesembrood, komkommer, wittewijnazijn, rietsuiker, zout
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch 4 personen

Bowls van Madame Charlotte

Kook de noedels beetgaar, spoel ze af onder koud water om te vermijden dat ze gaan kleven.  ...
Ingrediënten: sobanoedels of boekweitnoedels , sinaasappelsap , sojasaus , sesamolie , edemame boontjes
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Aziatisch Salade 4 personen

Shiitakesoep met kokos, koriander en paling

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Schil de ui en knoflook en snijd in fijne stukjes. Snijd de shitake fijn en stoof met de ui en knoflook aan in ...
Ingrediënten: zoete ui, shiitake (paddenstoelen), boter, knoflook, peper
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Aziatisch 4 personen

Romige uiensoep met emulsie van geroosterde knoflook en peterselie

Pel de uien en de knoflookteentjes en hak ze fijn. ...
Ingrediënten: ui, look, olijfolie, tijm, magere melk
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Frans 2 personen

Komkommersoep met Griekse yoghurt en roze peper

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het soepje aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: ui, look, chilipepertje, kaffirblaadje, citroengras
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch 4 personen

Flapjes met kaas en ham

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Maak een beslag voor de flensjes door alle ingrediënten goed te mengen. Bak ze in de pan, maar niet te hard. ...
Ingrediënten: bloem, boter, bloem, gemalen kaas, hamblokjes
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Elzasser zalmtoast met ananas en dragon

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Rooster het brood in de voorverwarmde oven licht krokant.  ...
Ingrediënten: wit brood, gerookte zalmfilet, ananasschijven op sap (bv. Del Monte), zure room, gruyère (geraspt)
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Frans 4 personen

Open Keuken met Sandra Bekkari: Vissoep met pompoen en noedels

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Bekijk de video stap voor stap.  ...
Ingrediënten: Schelvis, Butternutpompoen, Wortelen, Selder, Ui
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Aziatisch 4 personen

Tomatenpuree met tonijn

Dompel de tomaten een minuutje onder in kokend water en laat ze daarna afkoelen in ijswater om ze gemakkelijk te ...
Ingrediënten: witte ui, tomaten, look, boerenbrood, tonijn
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Luie sushi

Ann Vertriest

Kook de sushirijst volgens de instructies op de verpakking. Laat afkoelen. ...
Ingrediënten: sushirijst, avocado, komkommer, doperwtjes, lente-uitjes
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch Hoofdgerecht 4 personen