Tofu-yoghurt met gedroogd fruit en muesli
Ingrediënten: tofu, yoghurt, agavesiroop, honing, duindoornbessen
Risotto met gele pompoen, blauwe geitenkaas en amarettikoekjes
Ingrediënten: Carnaroli del Pavese Gran Riserva risottorijst, gele pompoen, in blokjes gesneden en al half gaargekookt, boter, groentenbouillon, parmezaans kaas
Verrine van tarte tatin, vanille-ijs en appelen
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Risotto met netels
Ingrediënten: kleinkorrelige risottorijst, blaadjes van netels, groentebouillon, sjalotjes, fijngehakt, boter
Risotto met oesterzwammen
Vegetarische wok
Ingrediënten: ui, tofoe, gemarineerd in sojasaus, groenten naar keuze , arachideolie,
Gnocchi
Ingrediënten: aardappelen, bloem, peper, zout
Olijfwafeltjes
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken