Ijsthee met ananas van Sandra Bekkari
Ingrediënten: ananas, gember, limoen, groene thee, limoen
Lekker veggie: pad thai
Ingrediënten: sojasaus, rietsuiker, tamarindepasta, sriracha, limoen
Volkoren pasta met zalm, citroengras, koriander en pancetta
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Burgers van zoete aardappel en bonen met limoen en koriander
Ingrediënten: zoete aardappelen, kidneybonen, rode ui, rode chilipeper, gezouten pinda
Carpaccio van zalm met rode biet, sojascheuten en wasabi-vinaigrette
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: aardbei, rabarber, spuitwater, honing of agavesiroop, zalmhaasje (wilde zalm, zonder vel of graten)
Lijnbaars in zoutkorst, boterboontjes, gepofte tomaatjes en waterkers
Lam “Bo Bun”: noedelsalade met pinda, lam en groenten
Zalm en groenten op de teppanyaki
Courgettevelouté met munt en feta
Ingrediënten: courgettes, bintjesaardappelen, feta, munt, peper en zout