Tabouleh van bloemkool met kikkererwten en granaatappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Kipnuggets met sesamzaad en groentefrietjes uit de oven
Ingrediënten: kipfilet , 2 eieren , currypoeder , curcuma , versgemalen peper
Falafelburgers met tzatziki
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: 1/2 komkommer, 250 g Griekse yoghurt, 1 teentje knoflook, peper , zout
Tomatensalade 'Tel Aviv style' met burrata
Gezonde voetbalburger met zelfgemaakte ketchup
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: mozzarella, advocado, champignons, spinazie, tomaten
'Surf en turf' hamburger met inktvisringen, rundsvlees en cheddar
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: gemalen rundsvlees, gemengd gehakt, muskaatnoot, peper, zout
Kaas-en-dessertsalade met aardbeien en Fagotin Dubbelroom
Ingrediënten: Maredsous® Fagotin Dubbelroom, jonge slascheuten, aardbeien, 1/4 rode ui, vloeibare honing
Lijnbaars in zoutkorst, boterboontjes, gepofte tomaatjes en waterkers
Popcornkip met stoemp van pompoen en zoete aardappel
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie