Wok met veel groenten en noedels van zoete aardappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: zoete aardappelen, rijstazijn, sojasaus, sesamolie, sriracha
De ideale restverwerking: groentenquiche
Zeebaars op Japanse wijze met Udon Noedels en boontjes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Lijnbaars in zoutkorst, boterboontjes, gepofte tomaatjes en waterkers
Steak met saké, prinsessenboontjes en algen
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: gebakken steak (= restje), saké, rijst, water, limoen
Schorseneer met wilde paddenstoelen, room en parmezaanschilfers
Pascale Naessens - Mijn Pure Keuken
Ingrediënten: schorseneren, wilde paddenstoelen - cantharellen, hoorn des overvloeds en pied de mouton (gele stekelzwam)., room, parmezaanschilfers, citroen (sap)
Maïssoep met lente-uitjes en gepofte maïs
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: water, maïs op sap, rauwe maïs, lente-uitjes, aardappel
Zalm en groenten op de teppanyaki
Courgettevelouté met munt en feta
Ingrediënten: courgettes, bintjesaardappelen, feta, munt, peper en zout