De ideale restverwerking: groentenquiche
Ontbijt vol vitamine C: havermoutballetjes, fruitsalade, broccolisalade en pompelmoessap
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: havermout, kokosschilfers, pindapasta, gebroken lijnzaad, donkere chocolade (minimum 72%)
Hachis parmentier van tofu
Ingrediënten: gehakte tofu, ajuin, wortel, selderstengels, wit van prei
Uienconfituur
Kaasquiche met Provençaalse tomaten
Ingrediënten: bladerdeeg, droge witte bonen, vlezige romatomaten, peper en zout, halfvolle room
Pasta met verse truffel
Ingrediënten: olijfolie, sjalot, fijngesneden, look, fijngesneden, champignonbouillon, light room
Risotto van quinoa
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: quinoa, witte wijn, water, PH Groentebouillon, eidooiers
Maïskolven op het vuur
Ingrediënten: maïskolven, boter, chilipoeder of texmexkruiden, zout,
Portobello burgers
Ingrediënten: hamburgerbroodjes, portobello champignons, lookolie, olijfolie, ajuinen