Lauwe salade met gegrilde haloumi en dressing van peer
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: haloumi, 1 broccoli, 2 peren, 1 rode ui , boekweitkorrels
Gebakken havermout met rabarber, blauwe bessen en frambozen
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: kokosrasp (of gemalen noten), havermout, agavesiroop (of honing), bakpoeder, kaneelpoeder
Pittige maaltijdsalade met geitenkaas en zelfgemaakt platbrood
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: rode uien, olijfolie, prinsessenbonen, honing, water
Zadenbrood met geitenkaas en geparfumeerd water
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: amandelpoeder, pompoenpitten (gepeld), zonnebloempitten, chiazaad, sesamzaad
Eggs Benedict met spinazie en gerookte zalm
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: eidooiers (vrije uitloop, bio), boter, dragonazijn, citroen, peper
Muffins met banaan en chocolade
Ingrediënten: bloem, bakpoeder, donkerbruine suiker, overrijpe geprakte banaan, zwarte chocoladepastilles
Restverwerking: Quiche Lorraine
Albert Verdeyen - Start to Cook
Ingrediënten: bladerdeeg, prei, gezouten spekblokjes, eieren, eierdooiers