Mijn Pop-uprestaurant 2016: tortilla met kip en tzatziki van Sven en Amanda
Ingrediënten: courgette, kipfilets, peper, zout, tortillavellen
Scones met gegrilde appel en gerookte paling
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: glutenvrije bloem, volkoren rijstbloem, amandelpoeder, bakpoeder, zout
Ginger fizz: frisse mocktail met gember en citroen
Croque-Monsieur met ganzenlever, truffel en kaas
Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur
Aperitiefhapjes met bubbels
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: schuimwijn, granaatappel, coulis (rode vruchten), pompelmoes, parmezaanse kaas
Geflambeerde koffie met sinaasappelsyllabub
Ingrediënten: Cointreau, citroenen (sap), fijne suiker, dikke room, rozenwater
De Feestkeuken van Sofie: Mini worstenbroodjes ‘veggie & meat’
Sofie Dumont - De Feestkeuken van Sofie
Gin-Tonic: Mombasa Club Gin
Ingrediënten: Gin (Mombasa Club), tonic (Fentimans Tonic Water), limoen, korianderzaadjes, steranijs
Yacon Gin-Tonic
Ingrediënten: Yacon gin (Yep), gin tonic (Fever Tree Mediterranean), citroen, limoengras, ijsblokjes